Speltakkramen

Naast een rommelmarkt en kramen voor huurders van buitenaf hebben ook een aantal van onze eigen speltakken kramen waar de jeugdleden verschillende spullen zullen verkopen. Van onderstaande speltakken is reeds bekend wat zij tijdens de Scoutfair zullen verkopen:

Mowglihorde

Boter, kaas en eieren, maar dan net even anders: Bij de Mowglihorde kunt u leuk aangeklede houten plankjes met kaas en verse eieren kopen!

Shantihorde

Voor een mooie bos bloemen of een nieuwe plant voor in uw tuin bent u bij de Shanti’s aan het juiste adres! Zij zullen dit jaar met een bloemenkraam voor u op de Scoutfair staan.

Simbahorde

De Simbahorde zal tijdens de Scoutfair ambachtelijk gebakken poffertjes en bakjes met heerlijk vers fruit verkopen.

Padvindsters

De padvindsters hebben deze Scoutfair een heuse notenkraam waar u lekkere verse nootjes kunt kopen!

Verkenners

Is uw auto ook zo vies geworden door alle regen en het Saharazand de afgelopen tijd? Wacht nog even met zelf wassen! Tijdens de Scoutfair zullen de mannen van de verkenners een heuse autowasstraat optuigen op het parkeerterrein voor ons clubhuis!

Explorers

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens de Scoutfair. De Explorers zullen voor de nodige versnaperingen zorgen. U kunt ze onder andere in actie zien met onze outdoor cooking spullen die we met de opbrenst van de Scoutfair in 2017 gekocht hebben!